*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 28, 2024, 18:10:11


Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji


Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Gulasz z piersi kurczaka w sosie koperkowym  (Przeczytany 1637 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
dorka699
Moderator Działów
Ekspert
***
Offline Offline

Płeć: Kobieta
Wiadomości: 2724


Aby znaleźć miłość nie pukaj do każdych drzwi.


« : Grudzień 16, 2008, 10:15:32 »

Składniki:
2 średniej wielkości piersi kurczaka, śmietana, koperek, mąka, sól, pieprz, olej, rosołek Knorr z kostki

Jak przyrządzić?
Piersi kroimy w cienkie paseczki, solimy, pieprzymy. Następnie trzeba oprószyć je mąką i smażyć na rozgrzanym oleju, następnie podlać wodą i dodać kostkę rosołową. Dusić do miękkości. Dodać koperek, śmietanę. Można doprawić mąką, jeśli nie jest zbyt gęste. Smacznego.

Jak podawać?
Zapisane

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  
 
Skocz do:  

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap

Strona wygenerowana w 0.435 sekund z 19 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

knieja whispers-in-the-dark magicalespackluporum watahaczarnegokla catziee