*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 04, 2024, 00:51:15


Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji


Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Cielęcina w sosie koperkowym  (Przeczytany 964 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
dorka699
Moderator Działów
Ekspert
***
Offline Offline

Płeć: Kobieta
Wiadomości: 2724


Aby znaleźć miłość nie pukaj do każdych drzwi.


« : Listopad 16, 2008, 20:26:10 »

Składniki:
- 60 dag łopatki cielęcej,
- pół szklanki śmietany,
- szklanka bulionu z kury,
- pęczek koperku,
- olej,
- sól, - biały pieprz.

Jak przyrządzić?
Cielęcinę umyć, pokroić w kawałki, oprószyć solą i pieprzem. Olej rozgrzać w rondlu. Wrzucić mięso, smażyć ok. 10 min.. Śmietane wymieszać z bulionem, wlać do mięsa. Przyprawić solą i pieprzem. Dusić 15 minut.
Zapisane

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  
 
Skocz do:  

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap

Strona wygenerowana w 0.151 sekund z 19 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

duealllupi wspolnotakb st-fu panzerdivisiontiger febristh